fbpx

van SLEUR naar de STERREN

Of je nu al jaren bij elkaar bent, single bent of nog in de eerste spannende maanden van het daten zit… Je herkent vast wel de sleur in je seksleven.

  • De sleur die ontstaat omdat je al jaren hetzelfde riedeltje doet met je partner. Vaste prik, een half uur voor het slapen gaan.
  • De sleur omdat je druk, druk, druk bent. Je meer AAN gaat van je to-do lijst dan van dat opwindende appje van die leuke date.
  • De sleur omdat je eigenlijk meer in je hoofd leeft dan echt contact met je lichaam hebt. Ja ook je self-pleasure lijdt hieronder!

HET KAN ANDERS! Ja echt. En ik weet hoe..

Tijdens deze workshop ontdek je waar de sleur bij jou vandaan komt en vooral: hoe je ervan af komt 😉. Ik begeleid jullie samen in een aantal oefeningen om die sleur te doorbreken.

Kom vooral samen met jouw partner om tijdens de workshop direct te ervaren hoe het ook kan. Zodat jullie na deze workshop samen naar de sterren gaan… Want ik laat jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan 😏

Mmm zijn jullie erbij?  🔥

Door...

Denise de Wolf

 
Hi ik ben Denise! Aka Feminine Embodiment coach, meesteres van sensualiteit, wolf in schaapskleren, levensgenieter en meer. Na 8 jaar als Marketing Consultant in het bedrijfsleven te hebben gewerkt gooide ik in 2017 het roer om en startte mijn bedrijf Unleash the Wolf.

Vrijheid en pleasure zijn twee grote thema’s in mijn leven. Met mijn Instagram kanaal inspireer ik vrouwen en mannen om uit te breken uit het stramien en het Nederlandse ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’. Ik doorbreek taboes rondom sensualiteit, seksualiteit, vrouwelijkheid en relaties. Zet vuurtjes en verlangens aan en laat een nieuwe manier van leven en genieten zien.

Volg je mij op Instagram? Daar geef ik je een inkijkje in mijn avonturen..

Instagram: https://www.instagram.com/unleashthewolf.nl/
Website: https://unleashthewolf.nl/the-feminine-awakening/
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.