fbpx

BDSM voor beginners

Sinds de 50 Shades trilogie, heeft de populariteit van BDSM een enorme toevlucht genomen. Maar wat is BDSM eigenlijk precies? Welke meerwaarde kan het hebben voor je seksleven en relatie? En kan het ook iets voor jou zijn? 

Bij BDSM denken mensen toch al snel aan de meest extreme vormen. Veel leer, latex, rubber, kooien en pijn. Maar dat hoeft helemaal niet. Het gebruik van bijvoorbeeld handboeien en blinddoeken valt er al onder. Hoe laat je je partner weten dat je nieuwsgierig bent naar BDSM en hoe breng je het samen in de praktijk? In deze praktische masterclass gaan we het hebben over de verschillende rollen en vormen binnen BDSM; over leiding en overgave. Over veiligheid en vertrouwen. En bovenal, we pakken de huis-, tuin- en keuken tools erbij om direct na de masterclass al jouw eerste stapjes te kunnen zetten binnen het spel van BDSM.

Door...

Mandy Ronda

Mandy Ronda is sekstherapeut en sex educator met 10 jaar ervaring in het coachen van singles en koppels en het geven van lezingen en online programma's/cursussen in het hele spectrum van intimiteit en seksualiteit. Ze doorbreekt taboes en staat voor open en oordeelloos praten over seksualiteit. Haar passie en expertise ligt in het bijzonder bij het seksuele welzijn en genot van de vrouw. Ze heeft een holistische visie en aanpak en deelt haar ervaring en expertise als coach, spreker, Instagram influencer en schrijver. In 2017 publiceerde ze het boek 'De Kunst van het Schaamteloos Beminnen' en in 2019 gaf ze een TEDx talk over de reis voorbij seksuele schaamte. Ze verschijnt geregeld op tv, radio, in podcasts, vlogs, bladen en kranten, stond op de VIVA400 lijst en werd genomineerd voor de Vrouw in de Media Award.