fbpx

Eerlijke en juiste informatie over opwinding bij vrouwen

Opwinding bij vrouwen werkt vaak net even anders dan opwinding bij mannen.
Wist jij bijvoorbeeld dat de clitoris veel groter is dan het kleine knopje dat je aan de buitenkant ziet? En die G-spot bestaat die nou wel of niet? En waar vind ik die dan? Wanneer een vrouw nat wordt van opwinding, waar komt dat vocht dan vandaan? Ben jij nieuwsgierig en opzoek naar antwoorden? Kom dan een kijkje nemen bij de informatieve workshop, zowel voor vrouwen als zeker ook voor mannen.

Mogelijk gemaakt door Vlam Magazine

Door...

Judith Duivenboden-Kreijne

Judith is seksuologe binnen Fabriek69 en haar missie is seksualiteit bespreekbaar maken en dan met name seksuele gezondheid! Ze vindt dat er binnen de samenleving, zorg, welzijn en onderwijs vaker aandacht is voor seksueel grensoverschrijdend gedrag terwijl er weinig aandacht is voor seksuele gezondheid. Het is belangrijk informatie te geven over gender vraagstukken, (prettige) seks met jezelf én seks met iemand anders. Judith geeft dan ook graag en met veel enthousiasme informatie hoe je het alleen of samen leuk, lekker en fijn kan hebben.

Judith geeft begeleiding, behandeling, trainingen en lezingen op het gebied van Relaties, Intimiteit en Seksualiteit en is bestuurslid van stichting Kind en Seksualiteit en lid van de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologen (NVVS).

Judith heeft grote interesse in social media met oog voor zowel de superleuke kant, als ook voor de gevaren/risico’s die eraan kleven. Judith is mede-hoofdredacteur en eigenaar van Vlam magazine, het kwartaal magazine over relaties, intimiteit en seksualiteit. Waar je Judith ook nog van kan herkennen zijn de televisieprogramma’s: The Dateables en Hotel Sophie.