fbpx

Seksueel plezier

Seksuoloog Astrid Kremers kijkt oplossingsgericht naar de seksuologie en bespreekt daarom vandaag het SEKSUEEL PLEZIER. Nieuwsgierig hoe jij alleen en/of met andere(n) een leuk seksleven kan hebben en je zintuigen kunt prikkelen? Luister en kijk dan naar dit boeiende gesprek.

Door...

Astrid Kremers

Astrid Kremers is eigenaar van seksuologie Praktijk Astrid Kremers en is de seksuoloog van het UMC Utrecht, Diakonessenhuis Utrecht, Gezondheidshuis Utrecht, Beatrixziekenhuis Gorinchem, huisartsenpraktijk Janskerkhof - Campus de Uithof en kinderwenscentrum Nij Linge.

Ze is erkend en geregistreerd seksuoloog NVVS (Nederlandse wetenschappelijke Vereniging Voor Seksuologie). Ze is ook cognitief gedragstherapeutisch werker VGCt, EMDR therapeut, ACT en oplossingsgericht geschoold.

Astrid deelt haar kennis graag met anderen. Ze is auteur van het boek 'Aandacht voor seks' en mede auteur van diverse andere boeken​. Ze geeft onderwijs, lezingen en werkbegeleiding. Ze is media woordvoerder voor diverse kranten, tijdschriften en websites en geeft interviews voor tv en radio.

Al bijna 25 jaar werkt ze ook in het UMC Utrecht. De eerste jaren binnen de divisie Hersenen op de psychiatrie. De laatste jaren in het Landelijk Psychotraumacentrum. Ze is mede initiatiefnemer van het Centrum Seksueel Geweld (CSG).

De seksuologe is actief binnen haar beroepsvereniging de NVVS. Voorheen als bestuurslid en organisator van congressen. Momenteel als lid van de mediacommissie.

www.sexuoloog.nl