fbpx

Love College

Audrey en Eveline gaan in gesprek over de impact van corona op je liefdes leven. Naar aanleiding van een onderzoek ‘Corona Love Challenges’ zoomen ze in op de uitkomsten over hoe mensen deze tijd beleven. Natuurlijk kijken ze ook vooruit naar een after-lockdown tijd met een ‘summer of love’ in het vooruitzicht?!

En, Eveline deelt haar 5 tips voor een beter liefdesleven!

Door...

Eveline Stallaart

Eveline Stallaart is seksuoloog en psycholoog en is onder andere bekend van RTL Boulevard en Married at First Sight. Sinds 2013 heeft ze haar eigen seksuologie praktijk in Amsterdam. In haar praktijk ziet Eveline mensen die problemen hebben op het gebied van seksualiteit, intimiteit en/of relaties. En dat komt verdomd vaak voor. Eveline is een luisterend oor en geeft professioneel advies, zonder dat het wollig of ongemakkelijk wordt. Eveline ziet het als haar missie om de taboes rondom seks te doorbreken!

www.essh.nl

Audrey van Ham

Audrey van Ham is CEO van Christine le Duc en is sinds 15 jaar actief in de erotiek branche. Gestart vanuit creatie en inkoop van een grote erotische lingerie lijn ‘voor vrouwen door vrouwen’, die succesvol vekocht werd in 7 Europese landen. Daarna doorgegroeid naar centraal inkoop directeur van een beursgenoteerde erotiek onderneming. Door de jaren heen vanuit deze functies getriggerd door de rol van de vrouw in zowel deze business als vanuit klant perspectief. In 2017 namen zij en haar partner het merk Christine le Duc over en vormden het terug om naar het taboedoorbrekende, vrouwvriendelijke merk waar het in Nederland om bekend staat. Audrey ziet het als haar missie om Nederland een leuker seksleven te laten ervaren en zet dit kracht bij door het platform ‘Club le Duc’ dat in december 2020 gelanceerd is.

www.christineleduc.nl