fbpx

Pik Business Quiz

Pik Business organiseert een spannende quiz in de Love lobby om te zien wie er een échte (s)expert is. Doe mee en win mooie & spannende prijzen!

Ben jij erbij?!

Door...

Pik Business

Over Pik Business

In 2018 zijn wij begonnen met het verkopen van sekspeeltjes. Ons doel? Aan iedere vrouw overbrengen dat seksspeeltjes gewoon lekker normaal zijn en dat het écht niet gek is dat ze nog nooit tijdens de seks zijn klaargekomen. Je zou denken: ‘anno 2021 is dat taboe er echt niet meer joh’, maar geloof ons, het is nog erger dan we dachten.
Wij verkopen onze sextoys tijdens ‘homeparty’s’. Je kent ze wel, de Tupperware party’s van vroeger. Maar dan nét even anders! Een heus vibrator feestje in jouw woonkamer. Alles wat vibreert is aanwezig. Al onze speeltjes hebben een vrouwvriendelijke en vrolijke uitstraling. Je kunt ze bij wijze van spreken gewoon op je nachtkastje laten liggen zonder dat iemand het door heeft.

We zijn inmiddels met een team van 8 consulenten en werken door heel Nederland. Tijdens zo’n vibrator avondje voelen mensen zich op hun gemak bij ons. Ze durven hun vragen aan ons te stellen omdat we het op een toegankelijke manier benaderen en er gewoon normaal over doen, zoals iedereen eigenlijk zou moeten. Ook wordt het onderwerp eindelijk eens besproken onder de vriendinnengroep en ontdekken mensen dat ze niet alleen zijn of leren ze van elkaar.

Naast de party’s hebben we een platform opgezet. Je kunt bij ons op de webshop speeltjes kopen, je kunt in onze podcast ‘KUT Café’ meeluisteren met onze vriendinnenavondjes waar we al onze ervaringen delen. Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook waar we tips, en ervaringen delen.

www.pikbusiness.nl