fbpx

De Zeven Sluiers - ontsluieren in liefde en relaties

Liefde, seksualiteit en relaties zijn bronnen van geluk. En van ongeluk. Kun je de magie van de liefde in je relatie levend houden? Is er een manier om succesvol te daten? En kun je in een bestaande relatie de sleur doorbreken en weer opnieuw verliefd worden op je partner?

Dat kan. Via het ritueel van de Zeven Sluiers. Zeven intimiteits-stappen, waarin je elkaar kunt leren ontdekken en liefhebben. Ze leiden je naar meer intimiteit en meer relatiegeluk. Je geeft je stap voor stap van binnen en van buiten bloot. Door elke stap bewust te doorlopen, bouw je tegelijkertijd aan een fijne seksuele relatie én aan verbinding vanuit je hart. Oeroude kennis die in deze tijd weer springlevend is.

Ontdek in dit webinar:

  • Wat de Zeven Sluiers zijn en hoe ze werken.
  • Hoe je kunt blijven groeien in een rijkere seksualiteit, ook als je al jaren bij elkaar bent.
  • Hoe je lichaam, hart en ziel kunt helen - zelf en samen met de ander.
  • Hoe zelfbeminning je helpt bij de Zeven Sluiers.

Door...

Isabel Timmers

Isabel Timmers (1967) is schrijver en Vallei-coach. Samen met Reinoud Eleveld (taotrainer en grondlegger van Vallei-orgasme) schreef ze de boeken De Kunst van het Zelfbeminnen en De Zeven Sluiers - ontsluieren in liefde en relaties. Inmiddels is er een vervolg in de maak met praktische oefeningen en nog meer verdieping.

Vanuit haar bedrijf La vita è Bella training & coaching zet ze zich in om vooral vrouwen dieper in contact te brengen met hun lichaam en vooral hun bekken. Zodat ze hun seksuele energie – pure levenskracht – kunnen laten stromen. Voor hun eigen geluk en gezondheid, voor hun omgeving en voor een net iets mooiere wereld, waarin het mannelijke en vrouwelijke elkaar versterken.

Vallei.online
Vitabellacoach.nl

Esmeralda Heij

Esmeralda Heij (1969) is eigenaar van het bedrijf Vrouwen met LEF en zij richt zich op bewustzijnsontwikkeling voor vrouwen. Bewustzijnsontwikkeling gaat wat haar betreft in essentie over de transformatie van angst naar liefde, waarbij letterlijk de kracht van moed nodig is om deze transformatie te realiseren.

Samen met haar partner André heeft zijn twee keer het proces van de zeven sluiers doorlopen. De eerste keer aan het begin van hun relatie in zeven maanden en de tweede keer na 2,5 jaar in nog eens vier maanden. Dit heeft hen zoveel verbinding, verdieping en bewustzijn op het gebied van intimiteit en seksualiteit opgeleverd dat zij besloten hebben een onlinetraining te maken voor stellen die samen dit proces willen doorlopen.

De boodschap van Esmeralda is tweeledig: dat liefde voor iedereen is weggelegd, maar er is wel lef voor nodig om voor liefde te kiezen.

www.vrouwenmetlef.nu